Hlavní navigace

Google bude lépe organizovat čas. Koupil aplikaci Timeful a zařadí ji do svých služeb

Sdílet

Zdroj: Redakce

Timeful je úspěšná aplikace pro správu času. Napojuje se na kalendář, takže zná uživatelův denní rozvrh. Do toho se snaží napasovat úkoly (to-do) a také různé zvyky. Tím může být například četba, běh, cvičení s činkami apod. Když Timeful najde mezeru v rozvrhu, zaplní ji něčím užitečným. Zkrátka člověka nutí využívat čas efektivně, tj. neflákat se.

Timeful pro iPhone Timeful pro iPhone

Tento týden aplikaci i vývojářský tým pohltil Google. Pro Timeful to znamená dočasnou podporu a konec nových funkcí. Aplikace ale zatím fungovat bude. Plán Googlu je nicméně takový, že techniky Timefulu zařadí do Gmailu, Inboxu, Kalendáře nebo kancelářské sady Docs. Tím, že toho Google tolik ví, může časovou osu dne více zautomatizovat.

Timeful pro iPhone Timeful pro iPhone

Tým Timefulu sestavil působivý systém, který vám pomůže uspořádat váš život tím, že rozumí vašim plánům, zvykům a potřebám. Můžete Timefulu říct, že chcete cvičit třikrát týdně nebo že chcete zavolat příští úterý do banky, a jejich systém vám najde plán a nastaví prioritu. Jsme nadšení ze všech způsobů, jak technologii Timefulu budeme moci použít v produktech jako Inbox nebo Kalendář. Uděláme více práce za vás, takže vám zůstane více času na to být se svými blízkými,“ říká Google k akvizici.

 

Zdroj: Google

Byl pro vás článek přínosný?