Hlavní navigace

Tip: převlékněte Chrome do jednoho z nových barevných motivů vzhledu

13. 2. 2019

Sdílet

Jednoduché barevné kabáty pro nejrozšířenější prohlížeč vytvořil sám Google.

Motivy vzhledu patří k oblíbeným způsobům, jak ozvláštnit prostředí aplikací, s nimiž denně i méně často pracujeme. Jednoduché motivy podporuje také Chrome a Google publikoval nové barevné motivy. Najdete je v galerii v Internetovém obchodě Chrome. Přejděte na detaily vybraného motivu a klepnete na tlačítko Přidat do Chromu. Prohlížeč se během pár okamžiků „převlékne“.

Také vám skrze informační lištu umožní rovnou se Vrátit zpět k předchozímu používanému vzhledu. Nových motivů bylo uvolněno celkem čtrnáct. Oproti dřívější nabídce se vyznačují právě tím, že prohlížeč zkrášlují pouze pomocí změny barev v prvcích uživatelského prostředí, neaplikují různé vzory apod.

CS24

Classic Blue připomíná, jak prohlížeč vypadal kdysi ve Windows XP. Just Black se bude líbit všem, kdo se zajímají o tmavá prostředí, která dnes nabízí i operační systémy. Budete-li se chtít vrátit k výchozímu vzhledu, otevřete v Chromu hlavní nabídku a klepněte na Nastavení. V sekci Vzhled | Motivy dále klepněte na tlačítko Výchozí nastavení.

Byl pro vás článek přínosný?