Hlavní navigace

GoPro vyslyšelo volání uživatelů, aplikace umí přehrávat i mazat videa

31. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kamery nejnovější generace GoPro Hero 3 lze díky vestavěné Wi-Fi připojit ke smartphonu a využít displej telefonu jako externí hledáček. Ten se hodí především při nastavení kompozice třeba na helmě nebo řídítkách kola. Kromě toho aplikace uměla dálkově nastavit běžné parametry obrazu jako je expozice, režim záznamu nebo rozlišení fotek.

Nyní GoPro vydalo aktualizace aplikace pro i samotné kamery, které umožňují další funkce, po kterých volala většina současných uživatelů populárních kamer. V nové verzi je již možné na displeji iPhonu přehrávat bezdrátově pomocí Wi-Fi videa a prohlížet fotky, které jsou uloženy na paměťové kartě v kameře. Pokud si je chcete uložit do telefonu, lze je jednoduše stáhnout. Přímo v aplikaci nechybí možnosti pro sdílení na nejoblíbenější sociální sítě a video servery.

Neméně důležitější, nově přidanou funkcí, je možnost spravovat uložené soubory přes telefon. Do teď bylo nutné při zaplnění karty buď použít novou, nebo kameru připojit k počítači a souboru promazat. Nyní je tedy možná správa i v terénu bez přístupu k PC.

Zdroj: Macgasm

Byl pro vás článek přínosný?