Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma závodní hru Grid Autosport pro PC

Sdílet


V červnu to bude pět let, co Codemasters vydali závodní titul Grid Autosport. Pokud hru ještě nemáte, až do konce května ji můžete získat zdarma. Rozdává ji obchod GameSessions. O něm osobně slyším prvně, ale stojí za ním lidé, kteří se v herním byznysu pohybují 20 let. A pro své podnikání si zvolili netradiční obchodní model.

Nabízejí totiž časově omezené zkušební verze her (což již dnes není zvykem), které si hráči po vypršení lhůty mohou za poplatek zapůjčit nebo koupit na Steamu. Obchod každý měsíc rozdává jednu hru s několika omezeními. Při prvním spuštění se musí podívat na video reklamu, hru musí mít spuštěnou alespoň 5 minut v kuse a získaný titul bude vázaný pouze na účet a instalátor GameSessions, na Steamu se hra neaktivuje, takže v ní ani nebudou fungovat na Steam napojené prvky jako online multiplayer.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Pokud si tedy vystačíte jen se singleplayerem, rychle si Grid Autosport stáhněte na chvíli do 30. května zahrajte. Hra nabízí přes 20 lokací a 100 různých variací tratí, k tomu zhruba stovku vozů různých tříd od muscle cars přes supersporty až po formule. Recenzenti titul ocenili průměrnou známkou 78 %.

CS24

via Kamil Zmeškal

Byl pro vás článek přínosný?