Hlavní navigace

Herní obchody spustily halloweenské výprodeje. Ušetříte stovky korun

30. 10. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Steam a spol. si vždy najdou důvod, proč spustit velkou výprodejovou akci. Halloween je už ale tradičním herním svátkem, ve kterém se obchody zaměřují primárně na strašidelné hry, zombie řežby nebo tituly, které přinesly alespoň tematické DLC. Letošek není výjimkou, akce v různých obchodech s PC i konzolovými hrami právě odstartovaly.  

PlayStation Store
PlayStation Store
Xbox Store
Xbox Store
Steam
Steam
GOG
GOG
Humble Bundle
Humble Bundle
Origin
Origin

Konzole

Sony v PlayStation Storu prodává Dark Souls III za 399 Kč, Last of Us Remastered za 359 Kč nebo třeba Hitman GOTY za 659 Kč.

V Microsoft Storu pro Xbox najdete výrazně zlevněnou exkluzivitu Sea of Thieves, potěší závodní arkáda Onrush za 540 Kč, ale levnější je třeba i letošní FIFA 19.

PC hry

Steam nabízí 40% slevu na autíčkový fotbal Rocket League, měsíc starý Shadow of the Tomb Raider je v 34% slevě.

GOG oslavil velký návrat hry Alan Wake do digitálních obchodů a prodává jej za 2,49 eura. O dvacet centů levnější je výborná adventura The Vanishing of Ethan Carter.

Humble Bundle láká na až 85% slevy. Za zmínku stojí Prey za 13,49 eura, Vampyr za 30 eur nebo kolekce všech Bioshocků za 13,49 eura. Při koupi libovolné hry dostanete Murderous Pursuits zdarma.

Origin má všechny tři díly Dead Space po zhruba dvou eurech, Battlefield 1 koupíte za 5 eur, Premium Pass je k němu dokonce zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?