Hlavní navigace

Hodinky Huawei Watch GT2 nově varují před špatným počasím

16. 4. 2021

Sdílet

Zdroj: Cnews.cz
Huawei se nyní hodně zaměřuje na chytré hodinky. V nabídce má nyní čtyři modely a nové funkce se týkají hlavně levnějších modelů GT2 a GT2e. S novým firmwarem doznala výrazných změn aplikace Počasí – nyní hodinky graficky zobrazují východ a západ Slunce nebo fáze Měsíce, a pokud se nacházíte v přímořské oblasti, tak i informace o přílivu a odlivu.

Poslední aktualizace pro hodinky Watch GT 2 propojené s telefony na iOS přinesla mimo jiné kontinuální měření hodnoty SpO2. Hodinky tak automaticky zaznamenávají (pokud to uživatel v nastavení povolí) saturaci krve kyslíkem po celý den. Nová funkce tedy může přispět k včasnému varování před blížící se nemocí. Aplikace Barometr zase nově dokáže poslat varování před výrazně špatným počasím.

Přes aplikaci Zdraví bude možné stahovat a instalovat nové ciferníky i na hodinky propojené s telefony značky Apple. Dosud byla tato funkce vyhrazena pouze pro uživatele Huawei Watch GT 2 Pro.

V následujících týdnech budou uživatelé mobilů s operačním systémem Android moci začít využívat také obchod s placenými ciferníky, stejně jako už nyní mohou majitelé HMS telefonů Huawei. Na telefonech s Androidem je aplikace dostupná v obou obchodech, tedy Google Play i AppGallery.

zdroj: TZ Huawei

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.