Hlavní navigace

HTC Vive už koupíte oficiálně na Alze a konečně dostanete světelný meč

19. 7. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vive od HTC je momentálně asi nejlepší virtuální realita na trhu. Pokud jste si ji přes vysokou cenu chtěli pořídit domů, šlo to ze zahraničí. Od včerejška je skladem na Alze (ta má zatím exkluzivitu) a časem by se headset Vive měl objevit v dalších obchodech. Kdo nechce kupovat drahý hardware domů, má možnost vyzkoušení v jedné pražské herně.

 

HTC ve spolupráci s Valve a studiem Lucasfilm také oznámilo, že k headsetu bude zdarma hra Star Wars VR „Trials on Tatooine“. Po osobní zkušenosti s HTC Vive byl chybějící světelný meč to první co mě napadlo. Dojmy z používání jsem sepsal již dříve.

" frameborder="0" height="360" width="640">

HTC Vive je v prodeji za 25 999 Kč. Pokud byste si headset objednávali ze zahraničí, zaplatíte €899 plus poštovné, což vychází jen o něco málo výhodněji. A co je uvnitř brýlí Vive? Dalo se čekat, že dříve či později i tento kus techniky rozebere server IFixIt – za vše mluví jejich video:

" frameborder="0" height="360" width="640">

 

zdroj: TZ HTC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.