Hlavní navigace

Huawei Vision: smartphone s 1GHz procesorem a 3D prostředím

4. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Všechny velké společnosti v současné době nabízejí takzvané „superphone“, tedy telefony s tou nejvyšší možnou výbavou. Těmto společnostem se chce alespoň trochu přiblížit firma Hauwei se svou novou vlajkovou lodí.

Huawei Vision nenabídne nic, co by ostatní značky neměly. Operační systém Android 2.3 Gingerbread, 1GHz procesor, 3,7" WVGA kapacitní displej, Wi-Fi, GPS, či 5Mpx fotoaparát s možností nahrávání HD videa dnes není nic až tak extra a model s podobnými parametry nabízí takřka každý velký výrobce.

Huawei Vision Huawei Vision

Společnost Huawei si to uvědomuje a snaží se zabodovat jinými způsoby. A to především pomocí jednolitého (unibody), vkusného a velmi tenkého těla (9,9 mm). Druhou zbraní by mělo být 3D uživatelské prostředí, které má uživateli velmi zjednodušit ovládání telefonu. Huawei asi hledala způsob, jak do specifikací vsunout dva magické znaky „3D“, aniž by musela telefon osazovat drahými 3D displeji.

Model Vision do prodeje zamíří v průběhu září. Po vstupu Huawei na český mobilní trh je možné, že se telefon dostane i k nám. To zatím ale nebylo oficiálně potvrzeno. Ani cena zatím nebyla stanovena.

Zdroj: Engadget

Byl pro vás článek přínosný?