Hlavní navigace

In Win BUC: pevnost pro váš počítač

21. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asijský výrobce počítačových a serverových skříní, zdrojů a úložných zařízení představil novou skříň In Win BUC. Na první pohled zaujme vzhled, který připomíná obrněnou pevnost. Toto vzezření není náhoda, výrobce se chlubí použitím silné SECC ocele a odolným černým lakem. O chlazení se starají dva dodané 120mm ventilátory, z nichž je jeden modře podsvícený. Další pozice pro ventilátory nechybí, jejich počet ale zůstává tajemstvím.

In Win BUC

Zajímavým prvkem jsou tři uzamykatelné hot swap pozice, výrobcem označované EZ-Swap. Nepodařilo se mi zjistit, zda je proti vniknutí nějak zajištěna i bočnice. Připojení externích zařízení je možné přes konektory USB ve verzi 3.0 a 2.0 a konektor eSATA. Samozřejmostí je přítomnost dvojice audio konektorů. Skříň nabízí tři externí 5,25" pozice a jednou 3,5" externí pozici.  

Logo výrobce na perforované čelní mřížce se po zapnutí PC rozžehne červenou barvou. Ze stejného perforovaného materiálu je vyrobeno i okno v bočnici a záslepky 5,25" pozic. Skříň je bez pochyb určena k co nejlepšímu chlazení.

In Win BUC

Plech pod základní deskou nepostrádá výřez pro instalaci chladičů bez nutnosti vyjmutí desky. Montáž pevných disků a optických mechanik zvládnete bez nářadí. Zdroj je situován na dně skříně a chráněn prachovým filtrem. Snažší pořádek v kabelech zajistí systém pro organizaci kabeláže.

In Win BUC

Cena ani dostupnost zatím není známa.

Zdroj: VR-Zone, In Win

Byl pro vás článek přínosný?