Hlavní navigace

Jaký telefon vás udělá více sexy? S BlackBerry to rovnou vzdejte a pořiďte si kočky

29. 8. 2020

Sdílet

Zdroj: Wallhere
Web CompareMyMobile přišel s průzkumem, jestli má konkrétní značka telefonů vliv na atraktivitu. A podle výsledků u řady lidí překvapivě ano. Pokud se vám tedy na seznamce nedaří, zkuste se příště vyfotit s iPhonem.

Průzkum (autoři tuhle legrácku nazývají studií) probíhal tak, že vytvořili falešné profily na internetové seznamce v patnácti velkých městech. Jediné rozdíly mezi profily přitom byly detaily, kde na fotografiích byla vidět značka telefonu. Data pochází z profilů, na kterých proběhlo celkem 50 tisíc „swajpnutí“ líbí, nebo nelíbí.

„Špatná“ značka smartphonu prý může vaše šance na seznámení snížit až o 75 %. Nejlépe jsou na tom přitom muži a ženy s iPhony, ale i s dalšími produkty Applu. Jakmile ale máte Google Pixel, už je lepší jej při focení nechat v kapse. Což vlastně funguje se všemi telefony nad 6".

Průzkum CompareMyMobile 1 Průzkum CompareMyMobile

Celkem dobře dopadl ještě Samsung. Když se na seznamce objevíte s novým Galaxy, vaše šance na odpověď se také zvýší, byť ne tolik jako u Applu. Podle průzkumu jsou značkou telefonu mnohem více ovlivněné ženy, které zkrátka letí na muže s iPhony.

 

MMF24

Ani Sony či Huawei podle průzkumu na atraktivitě protějšku nepřidávají. Honor jakožto značka pro mladé v žebříčku není, ale může být zahrnuta pod Huawei. Ale pozor, jakmile máte BlackBerry, rovnou to vzdejte a pořiďte si kočky. Lidé s tímto telefonem na profilu mají o 74 % nižší šanci na rande. Mnohem lepší je ale vyfotit se přirozeně, klidně se starou Nokií nebo bez telefonu a těmto povrchním uživatelům a uživatelkám™ se obloukem vyhnout.

zdroj: Comparemymobile via phonearena

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.