Hlavní navigace

Internetová televize Kuki konečně funguje v prohlížeči

12. 2. 2019

Sdílet

Kuki jako jediná internetová televize doposud neuměla streamovat do webového prohlížeče. Spoléhala se hlavně na set-top-box a aplikace pro Android TV a Tizen (ale existovala i desktopová aplikace). Teď si můžeme další políčko v tabulce přepsat na ano, neboť Kuki si již v prohlížeči pustíte. Televize funguje na adrese play.kuki.cz v prohlížečích Chrome, Firefox či Safari, ale i v některých jiných (Opera, Vivaldi…). Na úvodní stránce je tzv. dashboard, tedy veškerý televizní obsah. Trošku připomíná EPG, ale jde spíše o takový mix televizních stanic s nabídkou filmů a seriálů „on demand“.

Kuki SledováníTV O2 TV T-Mobile TV Digi2Go LepšíTV
STB ano ano ano ano an ano
AndroidTV ano ano ne ne ne ano
Tizen ano ano ne ne ano ano
WebOS ne ano ne ne ne ano
MyHomeScreen ne ano ne ne ne ne
mob. Android ano ano ano ano ano ano
mob. iOS ano ano ano ano ano ano
webové rozhraní ano ano ano ano ano ano

 

CS24

Přetáčení funguje pomocí šipek na klávesnici a Kuki ukládá rozkoukané pořady do samostatné sekce. Dostane se tam každý pořad, na který se díváte alespoň pět minut. V nastavení můžete měnit prioritu pro audiostopu a titulky či změnit kvalitu streamu (Kuki vysílá ve Full HD 25p). Prozatím je vysílání označené jako beta.

Na jakém zařízení nejraději sledujete internetovou televizi?

partnerem rubriky IPTV je společnost CETIN a ZrychlujemeČesko.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.