Hlavní navigace

Lenovo je nejlepším výrobcem PC

6. 6. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Technology Business Research (TBR) vyhodnocuje každý kvartál anketu zaměřenou na nákup IT technologií a spokojenost zákazníků. Její aktuální výsledky za první kvartál roku 2008 opět přinesli Lenovu prvenství, které mimo jiné získali již 6× za poslední 2 roky. Anketa probíhá mezi vice než 600 zákazníky z řad středních a velkých firem v USA a Kanadě.

TBR ocenilo Lenovo hlavně za vylepšení servisu a podpory. V prvním kvartále 2008 bylo nejlepší v telefonické podpoře, dostupnosti dílů, čase oprav a také se výrazně vylepšil čas dodání produktů. Mezi hlavní důvody, proč si účastníci ankety vybrali Lenovo, patří kvalita, spolehlivost, dizajn produktů a také servis a podpora.

O společnosti Lenovo

Společnost Lenovo se věnuje vývoji, výrobě a prodeji spolehlivých, vysoce kvalitních, bezpečných a snadno použitelných technologických produktů a služeb pro zákazníky z celého světa. Lenovo se zaměřuje na vývoj, výrobu a prodej světově nejmodernějších osobních počítačů. Společnost vznikla zakoupením divize osobních počítačů IBM skupinou Lenovo Group. Obchodní model společnosti Lenovo, který se zaměřuje se na investice na rozvíjejících se trzích vyústil v podmínky, kde ideje, operace a zdroje jsou bez hranic a mobilní. Lenovo má čtyři hlavní operační osy v Pekingu, americkém Raleighu, Singapuru a Paříži. Hlavní výzkumná centra společnosti Lenovo se nachází v japonském Yamato, čínském Pekingu, Šanghaji a Šenzenu a v americkém Raleighu. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.com.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?