Hlavní navigace

LG Venice aneb LG Optimus L7 v prodeji u Boost Mobile

21. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Systém jmen používaný dnes v branži smartphonů k přehledným věcem ani trochu nepomáhá. Ve finálních typových jménech, před-názvech a prototypových označeních je jedna nesmírná nepřehledná džungle a aby to celé bylo ještě zamotanější, hardwarově shodné modely jsou nazývány běžně úplně jinak, ač jde o totéž. Dnes ale malý kousek přece jen rozmotáme...

Post na Twitteru naznačil, že Boost Mobile vystavil snímek novinky LG Venice. Jak to tak ale vypadá, přístroj je totéž, co koncem srpna představený LG Optimus L7. Mírně nepřehledné, že ano? A to počkejte, až se dozvíte, že tu ještě existuje další stejná verze pod U.S. Cellular nesoucí označení LG Splendor. Jedná se však skutečně o totéž i po hardwarové stránce?

LG Venice aneb LG Optimus L7

Bude tu stejný 4,3" IPS displej s rozlišením 800 × 480 pixelů a 1GHz Snapdragon S1 CPU. Další parametry zahrnují microSD slot, 4 GB interní flashe, 5Mpix zadní kameru, 3G modul a Ice Cream Sandwich. A blížíme se k místu, kde se smartphony skutečně liší: 1GHz single-core procesor pod Android 4.0 zřejmě nebude nějak extrémně rychlý, aspoň byl ale vyměněn u LG Splendor z S1 za lehce svižnější verzi MSM8655, což by mohlo naznačovat, že k tomu dojde i v případě dnešní verze u Boost Mobile.

Zdroj: AndroidAuthority

Byl pro vás článek přínosný?