Hlavní navigace

Logitech V550 Nano pro volné ruce

13. 8. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Novinka od Logitechu z rodiny Nano produktů - bezdrátových zařízení pro notebooky. Miniaturní přijímač pracující na frekvenci 2,4 GHz a díky jeho velikosti není problém jej nechat zasunutý v USB portu.

Nechybí obvyklá sada pokročilých funkcí - laserový snímač s vysokou citlivostí, dlouhá životnost baterií a pokročilé ovladače pro nastavitelnost volitelných tlačítek a přepínatelné kolečko se setrvačníkem. V550 Nano je však unikátní jednou specialitkou navíc.

 

 

Tzv. Clip-and-Go dock si můžete prohlednout na fotografiích - malý čtverec s puntíkem, který se přilepí na notebook a bude sloužit jako držák pro myš. Ta má na spodní straně otvor, kterým se na zmíněný puntík připevní. Ve výbavě jsou plošky hned dvě - bílá a černá. Nechybí ani nástroj pro odstranění a čistící sada.

Výzkumníci Logitechu zjistili, že většina uživatelů používá k notebookům myš doma i mimo domov. Přenášení notebooku s dalším příslušenstvím mezi kancelářemi, po domu nebo na schůzku přitom není triviální. Rozhodnout se, zdali si vezmete kafe nebo myš také není jednoduché. Využili byste myš připevnitelnou k notebooku?

Novinka by měla být dostupná koncem sprna za cenu 55 EUR - přibližně 1 300 Kč.

CS24

Zdroj: TZ Logitech

Byl pro vás článek přínosný?