Hlavní navigace

Mall.cz má věrnostní program. Slibuje bezplatnou dopravu a další výhody

21. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Internetový obchod spustil věrnostní program, tzv. VIP klub, jehož členové mohou využívat zajímavé výhody na dobu delší než jeden rok. Prvními benefity jsou bezplatná doprava, vrácení zboží v delší lhůtě, než stanovuje zákon (14 dní), a nadstandardní servis.

Mall.cz rozdělil program do dvou skupin – Silver a Gold VIP. Abyste dosáhli na stříbrný program, musíte učinit alespoň čtyři objednávky na 1500 Kč, případně od 1. 1. 2012 utratit v e-shopu 30 000 Kč a více. U zlatého programu musíte dokončit alespoň sedm objednávek nad 1500 Kč nebo od začátku roku utratit 50 000 Kč.

Členem klubu se automaticky stane každý, kdo tyto podmínky splní. Do programu bude každý zařazen nejpozději do 21 dnů od doručení objednávky, díky které byly splněny podmínky pro vstup do VIP. Členství trvá do konce následujícího roku, aktuálně tedy až do 31. 12. 2013.

A jaké jsou ony výhody?

Silver Gold
dopravné zdarma při objednávce nad 3000 Kč veškeré dopravné zdarma
21denní lhůta vrácení zboží bez udání důvodu 30denní lhůta vrácení zboží bez udání důvodu
zvláštní telefonní linka pro pomoc s objednávkou
speciální akční nabídky posílané e-mailem
přednostní informace o hlídaném zboží

Výhody platí po celou dobu trvání členství a nemají žádná další omezení. Snad jen u dopravy je třeba podotknout, že bezplatné je pouze základní doručení. Dobírka, doručení ve zvláštní čas apod. se už platí dle ceníku. Kromě toho chystá Mall další výhody.

Cloud24

Věrnostní program je pro nás důležitým krokem směrem k lepším službám pro zákazníky,“ vysvětluje Marek Liška, generální ředitel Mall.cz. „Ty jsou pro nás klíčovým benefitem, cítíme, že důraz na služby klade čím dál tím více zákazníků. Proto jsme v rámci členských výhod nešli primárně cestou slev, ale hlavně nadstandardní péče,“ říká Marek Liška.

Více informací o akci najdete na mall.cz/vip.

Byl pro vás článek přínosný?