Hlavní navigace

Microsoft na videu ukazuje Windows 8.1, přibalí k nim Office [Computex]

5. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před chvílí jsme zmínili, že součástí Office RT se stane plnohodnotný poštovní klient Outlook. Ještě lepší zprávy máme pro jedince, kteří neplánují koupi tabletu s procesorem ARM, ale raději mají zálusk na zařízení s procesory x86 a plnohodnotnými Osmičkami, v nichž lze používat režim pracovní plochy bez omezení. Microsoft bude přibalovat kancelářský balík rovněž k Windows 8, netýká se to však úplně všech počítačů. Naopak, nabídka bude platit pro budoucí sedmipalcové a osmipalcové tablety.

Tip: Stručný (a přesto vyčerpávající) přehled novinek ve Windows 8.1

Malé obrazovky s Windows 8 nepřišly, řadu úprav pro menší rozměry ale přinesou Windows 8.1, známá rovněž pod kódovým označením Windows Blue. Microsoft plánuje k zařízením přibalovat Office Home and Student 2013. Opět tedy půjde o edici, která bude postrádat poštovní klient Outlook. Darovanému koni se ale na zuby koukat nemá, že?

 

Novinky byly představeny na akci Computex 2013, kde promluvila také Tami Rellerová, šéfka financí divize Windows. Microsoft při této příležitosti rovněž uvolnil video, kde shrnuje novinky ve Windows 8.1. Pokud jste se o operační systém dosud moc nezajímali, nyní máte skvělou příležitost, jak se rychle dozvědět vše podstatné. Z představených novinek jsme prakticky o všem slyšeli, myslím ale, že jsme dosud neviděli animované motivy vzhledu pro Metro.

Zdroj: Blogging Windows | The Verge

Byl pro vás článek přínosný?