Hlavní navigace

Microsoft odložil na únor upgrade na Windows 10 Mobile a také Lumii 650

25. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nejdříve chtěl Microsoft zahájit plošnou invazi Windows 10 Mobile na stávající telefony s Windows Phone koncem minulého roku, s protahujícím se vývojem operačního systému ale došlo k mírnému posunu. Protože se už ke konci pomalu blíží leden, nezbývá než se zeptat, kde je slibovaný upgrade. Kde tedy vězí?

VentureBeat exkluzívně vypustil do světa informaci, že došlo k dalšímu odložení, tentokrát na únor. Což vzhledem k aktuálnímu datu vlastně příliš překvapivé není. Firma to prý oznámila e‑mailem svým partnerům. Zpráva je přirozeně pořádně zašifrovaná, ale podle VentureBeat jde o to, že software jednoduše není nebo nebyl zcela připravený. Zahájení distribuce Windows 10 mobile můžeme očekávat v první polovině února.

 

Je možné, že půjde o verzi, kterou firma aktuálně kuchtí a kterou zítra nabídne majitelům osobních počítačů. I v tomto případě narážíme na zpoždění, servisní vydání mělo být vypuštěno dříve. Nicméně, budeme radši, když dostaneme odladěný funkční systém. Není to poslední zpoždění, Microsoft na polovinu února odložil i uvedení Lumie 650. Podle dostupných informace je na vině opět software, případně firmware.

Zdroj: VentureBeat | WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?