Hlavní navigace

Microsoft vyprodukoval za půl roku 739 aktualizací pro Windows 8 a Windows RT

9. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft se nedávno chlubil tím, že prodal 100 milionů licencí Windows 8. Číslo pravděpodobně zahrnuje Windows RT, i když jistě to nevíme a jejich podíl v každém případě nebude zrovna ohromující. V rozhovoru pro ZDNet šéfka financí a marketingu Tami Rellerová prozradila další zajímavý fakt. Microsoft během půl roku, co na trh vstoupila Windows 8, pro operační systém vyprodukoval úctyhodných 739 aktualizací.

Tip: Service Pack 1 se do Windows 7 konečně začne instalovat automaticky

Počítají se sem opravy, záplaty, výkonnostní úpravy a ovladače, tedy vlastně všechna softwarová vylepšení, jež dosud pro Windows 8/RT vyšla. Vždyť jsme se ještě před oficiálním startem, který proběhl 26. října, dočkali skutečně velkého balíku. Oprávněně jsme o něm začali říkat, že se prakticky jedná o první Service Pack pro Osmičky. Po instalaci systému se vám skrze Windows Update nikdy nestáhne všech 739 aktualizací.

 

Služba vyberete pouze ty, které potřebujete. Navíc nevíme, kolik z uvedeného čísla představují například ovladače. Zrovna tak nevíme, kolik aktualizací firma vydala svého času během prvních šesti měsíců pro Windows 7.

Zdroj: ZDNet

Byl pro vás článek přínosný?