Hlavní navigace

Mobil.cz zřejmě zdvojnásobuje rychlost internetu. Po aplikaci FUP už 32 kb/s

22. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Virtuál Mobil.cz provozovaný vydavatelstvím Mafra, přišel s ideální předplacenkou pro nenáročné surfaře. Internet je stále zdarma, avšak se zpomalenou rychlostí 16 kb/s. Po dobití alespoň 200 Kč však uživatel dostane 200MB balíček bez zpomalení.

Mobil.cz údajně zvyšuje základní rychlost na 32 kb/s

Spousta lidí v posledních dnech hlásí (třeba v komunitě na G+), že už jim rychlost stoupla na použitelnějších 32 kb/s. Na facebookové stránce operátora se o tom rovněž mluví. Správce tvrdí, že se s T-Mobilem snaží dohodnout na lepších podmínkách. Tiskový mluvčí Mobil.cz Jan Lodl je teď bohužel na dovolené, takže se odpovědi dočkáme nejdříve příští týden.

 

Máte nějaké zkušenosti se surfováním na Mobil.cz i vy sami, můžete tuto informaci potvrdit? I když se bavíme o jednotkách kilobitů, právě u té nejnižší rychlosti záleží na každém kousíčku. Ani 32 kb/s není dost na stahování softwaru nebo poslech hudby. Ale e-mail si s tím přečtete i napíšete, můžete být na IM síti, sledovat sociální sítě nebo číst mobilní verze webů. Třeba m.cnews.cz. A s 32 kb/s to jde zkrátka dvakrát tak dobře než s 16 kb/s.

Oživeno (25. 7.): Mluvčí Jan Lodl nám potvrdil, že se rychlost opravdu zvýšila na 32 kb/s.

Byl pro vás článek přínosný?