Hlavní navigace

Tipy na zajímavé mobilní aplikace pro Android a iOS 16. díl

Sdílet

Zdroj: Depositphotos
Pokračujeme v našem seriálu věnujícím se zajímavým mobilním aplikacím, které stojí za vyzkoušení. V dnešním díle zazní zmínka o aplikacích zaměřených na naše domácí mazlíčky, doporučování zajímavých seriálů či filmů nebo aplikaci sdružující stovky dalších. Tak jdeme na to.

 tlappka - chat s veterinářem

Majitelé domácích mazlíčků moc dobře znají situaci, kdy se doma něco přihodí a nastává dlouhé googlování a procházení diskuzních fór. Aplikace tlappka vám umožní konzultovat problémy s domácím mazlíčkem přímo s odborníkem v oboru. Aplikace jako taková je zdarma, ovšem konzultaci s odborníkem je třeba zaplatit.

Aplikace tlappka je zdarma ke stažení na App Store nebo v obchodě s aplikacemi Google Play.

camping.info: Kempy v Evropě

Pokud často cestujete, nesmí vám uniknout aplikace camping.info sdružující více jak 23 tisíc kempů po celé Evropě. V aplikaci můžete rychle vyhledávat kempy podle lokality, hodnocení nebo skrze aplikaci přímo rezervovat místo v některém z nich.

Aplikaci camping.info můžete zdarma stáhnout na App Store nebo v obchodě s aplikacemi Google Play.

WHATTAWATCH - What To Watch

Aplikace s poněkud netradičním názvem WHATTAWATCH je perfektní nástroj, který pomůže všem nadšeným kinematografům s objevováním zajímavých seriálů nebo filmů. Aplikaci disponuje pokročilým vyhledávačem, ve kterém je možné třídit díla podle kategorií, streamovacích služeb, věkového omezení a dalších kritérií.

Aplikaci WHATTAWATCH je možné zdarma stáhnout na App Store nebo v obchodě s aplikacemi Google Play.

Tooly - Tiny Tools Collection

Aplikací sdružujících více nástrojů do jednoho jsou na obchodech desítky. Tato s roztomilým názvem Tooly vyniká především líbivou minimalistickou grafikou, a hlavně absencí jakýchkoliv reklam. Aplikace je kompletně zdarma bez přítomnosti jediného reklamního panelu a nabízí více jak 100 jednoduchých nástrojů pro úpravu textu, obrázků, převodu jednotek a dalších.

Aplikaci Tooly můžete zdarma stáhnout v obchodě s aplikacemi Google Play.

Edge Card Launcher: Side Panel

Poslední aplikaci je launcher, který vám umožní rychlý přístup k často používaným aplikacím, kontaktům nebo nastavení. Po stažení můžete gestem rychle rozbalit aplikaci z levé či pravé strany displeje a rychle přistupovat k oblíbeným kontaktům nebo spustit aplikaci.

Aplikaci Edge Card Launcher můžete zdarma stáhnout v obchodě s aplikacemi Google Play.

Byl pro vás článek přínosný?