Hlavní navigace

Mobilní televizi má už také Vodafone. Spoléhá se však na řešení třetí strany

6. 11. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vlastní mobilní televizi už mají velcí poskytovatelé internetu a mobilní operátoři (O2, T-Mobile, UPC, Netbox), ale Vodafone mezi nimi překvapivě dosud chyběl. To se teď mění. Firma nevytvořila vlastní platformu jako konkurence, ale spoléhá se na brněnskou společnost sledovanitv.cz, která je zřejmě nejvýznamnější alternativní IPTV. Aktuálně její platformu využívá přes 150 regionálních poskytovatelů internetu.

Vodafone se spoléhá na SledováníTV
Vodafone se spoléhá na SledováníTV

SledováníTV funguje na webu, ale k dispozici jsou také aplikace pro Android, iOS a Windows Phone. Služba je dostupná i na vybraných Smart TV od Samsungu, LG a Panasonicu. Velkým omezením je, že TV sledovat jen v síti Vodafonu (započítává se do FUP), nebo některého z partnerů SledováníTV. Takže pokud máte internet od jiného poskytovatele, nebo se připojíte k veřejné Wi-Fi, máte smůlu.

 

MMF24

Vodafone svým zákazníkům nabídne až 56 kanálů, funkci zpětného přehrání až 168 hodin dozadu a online videorekordér s kapacitou pro 40 hodin záznamu. Základní balíček s 29 kanály stojí 59 Kč měsíčně, balíček s osmi sportovními kanály je za 115 Kč, rodinný balíček s dokumenty a filmy pak za 189 Kč. Zákazníci Vodafonu mohou balíčky objednávat na galerie.vodafone.cz.

Kanály

  • Základ: ČT1, ČT2, ČT24, ČT Sport, ČT :D / Art, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, Barrandov, Barrandov Plus, Barrandov Kino, Regionální televize, Polar, Filmpro, TV Noe, Russia Today, France 24, RT Documentary, Óčko, Óčko Expres, Óčko Gold, Retro, Šlágr, Rebel, Relax, Country No. 1, Fun 1
  • Sport: Sport 1, Sport 2, Sport 5, Slovak Sport 1, Slovak Sport 2, Auto Motor Sport, Golf Channel
  • Rodina: AMC, AXN, AXN White, AXN Black, Filmbox, Filmbox Extra HD, FashionBox HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox Arthouse, Fast&Fun Box, Docubox, National Geographic, 360 Tune Box, Deluxe Music, Disney Channel, Nickelodeon, Minimax, Jim Jam

Zdroj: TZ Vodafone

Byl pro vás článek přínosný?