Hlavní navigace

MSI představuje řadu skříní Interceptor

10. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nová série skříní ze stáje MSI s názvem Interceptor zaujme především náruživé hráče, černé provedení spolu s ostrými liniemi a modrým podsvícením tomu alespoň nahrává. V Severní Americe se tak zákazníci již brzy dočkají dvou zástupců s kódovými jmény Nighthawk a Raptor. Oba zástupci jsou si podobní jako vejce vejci, přesto zde pár rozdílů naleznete.

Raptor (výše) je rozhodně chudším bratříčkem, do vínku dostal pouze tři 5,25" pozice a také jeho design je o poznání skromnější. Přesto zde několik pozitiv nalezneme – napájecí zdroj je možné umístit na dno, instalace vodního chlazení je snadná díky předvyvrtaným otvorům, a nakonec také cena je příznivější, Raptor vás vyjde na bezmála 60 $ (asi 1200 Kč).


To Nighthawk je o něco silnější kalibr. Co platí pro Raptor platí i pro něj, větší výška však má za následek navýšení počtu 5,25" pozic o jednu – celkové rozměry jsou větší i kvůli stabilizačním nožkám, které Raptor nemá. Jinak zde nic zvláštního nehledejte, snad až na rozměrný ventilátor na bočnici. Více materiálu se musí logicky projevit také na ceně a Nighthawk se bude prodávat za 80 $ (1600 Kč).

Společnými vlastnostmi i budoucích zástupců každopádně jsou: bezšroubová instalace komponent, integrovaná multiformátová čtečka karet spolu s USB 3.0 na předním panelu, dvojice podsvícených ventilátorů a nakonec také tříletá záruka. Pro vyznavače multi-GPU zapojení je zde celkem sedm pozic, uvnitř je navíc dost místa i pro delší karty (maximální délka 31 cm).


CS24

Bohužel nevíme, zda-li se s dnes představenými modely setkáme i u nás, MSI není v našem regionu zrovna dvakrát aktivní (tedy alespoň co se počítačových skříní týče). Mnoho z vás však jistě nakupuje mj. v zahraničí, kde by s dostupností neměl být velký problém.

Zdroj: HardwareCanucks, pcper.com

Byl pro vás článek přínosný?