Hlavní navigace

MuzeIt: vyjádřete se hudbou místo slov

Sdílet

Zdroj: Redakce

Romantická duše má někdy potřebu sdělit informaci, ale nemůže nalézt ta správná slova. Možná si ani neuvědomuje, že je někdo řekl už dříve. Ať už je to smutek, hrozné ranní vstávání, přání k narozeninám nebo těšení se na léto, nejspíš to vystihla nějaká písnička. A písniček (+ videí s kočkami) je plný YouTube, tak proč nevytvořit mashup, kterým byste vystřihli část songu a poslali jí přítelkyni, šéfovi nebo jen tak na na zeď sociální sítě.

MuzeIt.net přesně toto dokáže.

MuzeIt MuzeIt

Buď si vyberete některou z předpřipravených nálad – ty už jsou zařazeny do kategorií a mají vyznačenu onu důležitou část sdělení. Nebo můžete vyhledávačem v horní liště najít vlastní skladbu (k dispozici máte prakticky celý hudební archiv YouTube) a vystřihnete si až půlminutový úsek sami.

Pokud použije původní šablony, v seznam skladeb si písničku můžete vložit do playlistu kvůli dalšímu zpracování (tlačítko +), případně tlačítkem s nákupním košíkem přehrajete zvolený úsek, úpravíte nebo rovnou odešlete přes Facebook, Twitter či e-mail.

Ikonky/tlačítka jsou dosti matoucí. Od playlistu bych čekal, že bude umět spojit více skladeb dohromady, bohužel neumí. Je to zkrátka mladá služba, která má ještě spousty rezerv.

Ale potěšit pěkným střihem můžete už nyní. Příjemce dostanete odkaz, po klepnutí na něj se objeví menší okno s videem a zatemněným pozadím jako v kině. Schválně jestli funguje odkaz z e-mailu.

Byl pro vás článek přínosný?