Hlavní navigace

Nejlevnější náramek pro Google Fit? Po včerejšku Xiaomi Mi Band za 500 Kč

28. 5. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jeden z nejlevnějších chytrých náramků na trhu – Xiaomi Mi Band prodávající se od 500 Kč – se díky nové aktualizaci oficiální aplikace kamarádí s platformou Google Fit. Stačí přes Play Store stáhnout čerstvý Mi Fit. Aplikace je angličtině a oproti populárním komunitním modifikacím nepodporuje notifikace z externích aplikací. Díky Google Fitu je z něj ale lepší monitor pohybu.

Google Fit slouží jako centrální sklad všech sportovních statistik. Samotná aplikace umí pomocí senzorů v mobilu měřit pohyb, ale telefon není vždy po ruce. Náramek od Xiaomi vydrží nabitý i dva měsíce, je vodotěsný a lehký, takže jej ze zápěstí nemusíte prakticky sundávat (ověřeno na vlastní kůži).

Jak Mi Fit a Google Fit propojit?

1. V Mi Fitu klikněte na ikonku s nastavením (tři tečky) a vyberte položku Accounts.

2. Zde se nachází volba Sync with Google Fit. Tu potvrdíte na informační obrazovce a pak i v dialogu, který si řekne o práva v systému.

CS24

3. Pro kontrolu ještě běžte do nastavení Google Fitu, kde se nachází nabídka Připojené aplikace. Pak klikněte na tlačítko Připojené aplikace a zařízení a tam by už měl být vidět Mi Fit.

4. K synchronizaci dat pak na hlavní obrazovce Google Fit táhněte prstem odshora dolů. Jen pozor, z náramku se stáhnou pouze nově naměřená data od prvního spárování s Google Fitem, nikoliv historická měření z Mi Fitu.

Byl pro vás článek přínosný?