Hlavní navigace

Nokia Lumia 800 a 710 přijdou 1. února. Známe ceny

11. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Finská společnost oznámila dostupnost očekávaných smartphonů s Windows Phone Mango. Obě Lumie, které to k nám bohužel nestihly před Vánocemi, dorazí 1. února. Zástupce střední třídy Lumia 710 se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 7990 Kč, top model Lumia 800 za 12 490 Kč.

Na Heuréce je najdete i levněji: Lumia 800 a Lumia 710.

Nokia v tiskové zprávě píše:

Společnost Nokia se poprvé v historii rozhodla exkluzivně podpořit v první vlně pouze omezený počet partnerů, kteří jsou připraveni k maximálně kvalitní podpoře prodeje. Kromě značkových obchodů Nokia v Praze (Palác Flora, OC Smíchov) a Brně (OC Olympia) najdete přístroje u všech tří mobilních operátorů (Telefónica Czech Republic, T-Mobile, Vodafone), ve všech obchodech Electro World a v internetovém obchodě Alza.cz.

Vzhledem k omezeným dostupnostem na většině světových trhů, pozdním příchodem do USA a ignorováním Vánoc bych osobně viděl vinu v nedostatečném množství vyrobených přístrojů. O recenzenty chválené telefony bude zvýšený zájem a Nokia musí nejdříve zajistit distribuční kanály pro nejdůležitější partnery, kteří mají nejvyšší obrat.

1. únor bude znamenat začátek změny. Nokia začne prodávat přístroje, které zamíchají kartami na trhu smartphonů a jejich operačních systémů. Hladký design Nokia Lumia 800 se zaobleným 3,7“ ClearBlack dotykovým displejem, 8 Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a optikou Carl Zeiss, a chytře stavěná Nokia Lumia 710 nabídnou uživatelům ty nejlepší zážitky. Všichni naši partneři poskytli rozsáhlou marketingovou podporu a my sami samozřejmě chystáme řadu aktivit na podporu prodeje,“ říká Petr Kasa, ředitel Nokia ČR a SR.

KL24

Všechny informace o obou Lumiích najdete v našem obsáhlém preview.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?