Hlavní navigace

Nokia Mapy 3D nyní podporují navigaci i sdílení

8. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

V dubnu Nokia spustila překrásný projekt, Nokia Mapy ve 3D. Nově jsme tak měli možnost si prohlédnout ty největší města v opravdu reálném pohledu.

A Nokia za to od uživatelů sklidila hodně pochval, mezi které se však přimísily i připomínky či požadavky. A asi nejvíce chtěnému prvku, možnosti vyhledávání konkrétních adres, míst zájmů či obchodu, bylo nyní vyhověno. Nokia si tuto funkci vychvaluje především, protože si člověk může například prohlédnout hotel a jeho okolí ještě předtím, než doma začne vůbec balit zubní kartáček.

" frameborder="0" height="259" width="450">

Navíc je nově možné v mapách naplánovat i trasu ve 3D mapách a „projet“ si tak cestu předem (a pokud se náhle zpomalí připojení, je možno přepnout i zpět do 2D zobrazení). A takovou třešničkou je možnost sdílení tras či jiných věcí e-mailem, či na sociálních sítích.

CS24

Do 3D mapových podkladů navíc byla přidána další dvě města Berlín a Řím. Zařadí se tak za Barcelonu, Boston, Kapské město, Chicago, Kodaň, Florencii, Helsinky, Las Vegas, Londýn, Los Angeles, Madrid, Melbourne, Miami, Milán, New York, Oslo, Prahu, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Benátky a Vídeň.

Zdroj: Nokia Conversations

Byl pro vás článek přínosný?