Hlavní navigace

Nokia World 2011 – na co se můžeme těšit?

25. 10. 2011

Sdílet

 Autor: Redakce

Dlouho očekávaná akce Nokie se velmi rychle blíží. Ve středu se dozvíme, jaký arzenál mají Finové připraven, aby přežili příští rok.

Každoroční kongres Nokia World se letos ponese ve velmi zajímavém duchu. Snad ještě nikdy předtím nebylo tak důležité, aby chystané produkty oslnily. Pokud se to ale ani tentokrát nepovede, tak to už bude hodně zlé. Nokia si pro tento důležitý ročník vybrala jako místo konání Londýn, a to v termínu 26. – 27. října.

Nokia World - agenda

V plánu je především představení minimálně tří smartphonů s Windows Phone 7.5 Mango – Nokia Sea Ray, Saber a Ace. Možná jich bude více, pravděpodobné je představení i nějakého modelu se Symbianem Belle. Představení nových smartphonů je plánováno hned na úvod, ve středu od 11:45, hned po tom, co celý kongres zahájí úvodním proslovem současný CEO Nokie, Stephen Elop.

Dále je na programu spousta keynote na různá témata ohledně budoucnosti Nokie i mobilních telefonů samotných. Na stránkách Nokie je možné celou konferenci sledovat živě, pokud tedy máte ve středu (ve čtvrtek) čas a jste zvědavi, s čím Nokia přijde, máte možnost být „přímo u toho“.

KL24

Nebo si pár minut počkejte na náš obsáhlý článek, který shrne vše podstatné.

Zdroj: Nokia