Hlavní navigace

Nou mór fotos, plís: párt tú (deža ví)

6. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Mám asi špatnou karmu, protože situace se letos opakovala. Stejně jako v loňském roce jsem nahodil sluchátka v domnění, že se tak vyhnu někdy až příliš vlezlému chování některých vystavujících. Letos se však nejednalo o unikátní klávesnice, které čekají na své razítko na patentovém úřadě (ostatně to ani loni), zaujal mne jiný stánek. Ten se věnoval akupunktuře, partička (doufejme) zkušených akupunkturistů zde poskytovala lekce zdarma.

Jelikož asi jako většina lidí pracujících s počítači trpím na bolavá záda, ramena a ruce, protože, a to si nebudeme nalhávat, u počítače sedím naprosto prasácky bez jediné známky ergonomie, rozhodl jsem se jejich snahu náležitě ocenit a udělat jim reklamu.


Vrchní sestra ale byla zásadně proti! Jak můžete vidět na fotografii, její orlí zrak skenoval ruce procházejících, jestli se náhodou někdo nepokouší pomocí mobilu či fotoaparátu vykrást know-how staré snad tisíce let.

Já se hned přiznám, že jsem si zákazu fotografování nevšiml, a to až do doby, než po mně tato hbitá slečna skočila, aby mi v mé zločinné činnosti zabránila. Nicméně rvačka o smazání fotografií neproběhla, takže se nyní můžete jako jedni z mála na této planetě přesvědčit, že akupunktuta existuje!

 

Cloud24

Pořád mi nejde do hlavy, proč se někdo žene na výstavu, aby pak strávil pět dní plných stresu z toho, že „ty lidi prostě fotí, to co vystavujeme. Nehoráznost!“. Co budou takoví vystavovatelé dělat, až se brýle s integrovanou kamerou stanou mainstreamovou záležitostí?

Ten výraz mluví za vše
 

Byl pro vás článek přínosný?