Hlavní navigace

Nové odolné notebooky Getac

25. 6. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nowatron Elektronik představuje nové odolné počítače značky Getac určené do nepříznivých provozních podmínek. Notebooky B300, E100 a PDA PS535E se stanou vyhledávaným řešením do průmyslového a vojenského prostředí.

Getac B300 

Výrobce nazývá přenosný počítač B300 zoceleným bojovníkem v poli. Notebook se dokáže přizpůsobit náročným požadavkům uživatele. Díky propracovanému zabezpečení, výkonu a také možnostem připojitelnosti či až 24-hodinové životnosti baterie (při použití přídavné baterie namísto optické mechaniky) se B300 stává skutečně užitečným a bezproblémovým mobilním přístrojem.

Getac B300 je vybaven displejem s vysokým jasem čitelným i na přímém slunci s úhlopříčkou 13,3" a rozlišením XGA (1 024 × 768). Uživatelé, kteří pracují na přenosném počítači v terénu či ve vozidle, ocení možnost zvolit si dotykový displej. V nabídce odolných notebooků si můžete vůbec poprvé vybrat dotykový displej čitelný na přímém slunci s hodnotou jasu až 1 200 nitů (přibližně 5 až 6-krát víc než mají běžné notebooky).

B300 splňuje military standardy MIL-STD-810F a krytí IP 54 znamená, že počítač nepoškodí stříkající voda, ani vniknutí prachu do přístroje. Notebook má odolné šasi z hořčíkové slitiny, čímž získává vysokou mechanickou odolnost proti rázům a vibracím. Vstupní a výstupní porty jsou utěsněné kryty, které zajišťují ochranu proti pevným částicím a vlhkosti. Počítač může být provozován v širokém rozsahu pracovních teplot -20¬∞ až 60¬∞ C (volitelně).

Pro aplikace, kde se klade velký důraz na bezpečnost, je notebook B300 vybavený zabudovaným modulem TPM 1.2, snímačem otisku prstů a čipovou čtečkou karet, čímž zajišťuje dokonalou ochranu důležitých dat.

Getac E100

Odolný tablet PC s hmotností pouhých 1,4 kg má veškeré předpoklady pro široké uplatnění. Počítač je určen pro práci v terénu a to i navzdory elegantnímu designu. Getac E100 splňuje parametry robustnějších odolných notebooků - výrobce jej vybavil military standardy MIL-STD-810F a krytím IP 54, což znamená, že počítač nepoškodí stříkající voda, ani vniknutí prachu do přístroje. Tablet PC dokáže odolat vibracím, vysokým i nízkým teplotám (provozní teploty -20¬∞ až 60¬∞ C) a dalším faktorům, které by běžné počítače vyřadily z provozu.

E100 nabízí pro práci v terénu zabudovaný dotykový TFT displej s rozlišením SVGA (800 × 600) a úhlopříčkou 8,4". Pokud využíváte tablet na přímém slunci, můžete si zvolit ultra jasný displej s intenzitou až 800 nitů, která umožňuje vynikající čitelnost. Getac také poskytuje možnost dalšího rozšíření o tzv. "mission boxes" určené pro uživatele RFID, čárových kódů a magnetických proužků nebo digitálních kamer.

Notebook E100 je osazen procesorem Intel A110 a nabízí životnost baterie až 5 hodin. Výbava zahrnuje 1 GB RAM a pevný disk odolný proti rázům. To vše najdete ve vodotěsném, plně odolném šasi z hořčíkové slitiny, které si poradí s vibracemi i rázy. K standardnímu vybavení notebooku patří také Wi-Fi a Bluetooth, volitelně i datové moduly pro EV-DO nebo GPRS/ EDGE a zabudované GPS.

Getac PS535E

KL24

Nabídku odolných notebooků značky Getac doplňuje kapesní počítač kategorie PDA pro použití v terénu. Přístroj nepoškodí stříkající voda, ani vniknutí prachu, a to díky krytí IP 54. Plně odolný počítač disponuje standardy MIL-STD-810F a odolností proti vibracím a rázům. Displej kapesního počítače o velikosti 3,5" nabízí vynikající čitelnost za jakýchkoliv světelných podmínek. Nechybí ani vestavěný GPS modul, Bluetooth a Wi-Fi.

Zdroj: www.nowatron.cz

Byl pro vás článek přínosný?