Hlavní navigace

Nové Voyo.cz nabízí za 189 Kč měsíčně neomezené sledování filmů, seriálů a sportu

15. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Obě hlavní a vlastně jediné velké online videopůjčovny tento týden přišly s paušální tarify. Nabídka Topfunu vypadá na první pohled lákavě, ale zabíjejí to otřesné podmínky, které jsme jí obili o hlavu tuto středu.

Jenže teď reaguje úhlavní nepřítel Voyo.cz. TV Nova kompletně přepracovala stránky svého archivu a půjčovny. Konečně také sjednotila portály Voyo (bezplatný obsah) a Voyo+ (placený) v jeden. Teď už nabízí unifikované Voyo. Portál dostal logickou strukturu, dělí se do pěti hlavních kategorií: filmy, seriály, pořady, zprávy a živé vysílání.

Voyo.cz

Hlavní novinkou je ale předplatné. To je na rozdíl od Topfunu pouze jedno a stojí 189 Kč měsíčně. Za tuto částku se zbavíte reklamy, dostanete přístup k většině filmů a seriálů, které si můžete neomezeně přehrávat celý měsíc, a také lze sledovat živé sportovní přenosy (NHL, KHL, tenis, golf…) díky streamu Novy Sport. Přitom stačí jeden relativně levný paušál. Topfun nabízí za 150 Kč pouhých 5 filmů nebo 4 blockbustery. Některé filmy a seriály jsou i ve vysokém rozlišení.

Nevýhody? Také jsou:

  • V předplatném nejsou k dispozici všechny filmy z katalogu. Některé velké hity jsou ve speciální nabídce Extra, a ty musíte zaplatit zvlášť jako běžné půjčovné.
  • Katalog je oproti Topfunu o hodně chudší.
  • Většina filmů je v SD a s českým dabingem.
  • Vyžaduje Flash Player a Silverlight.
  • Voyo můžete spustit jen na počítači (na třech různých, ale pouze jednom současně), Topfun funguje na některých televizorech a set-top-boxech.
  • Platí se pouze SMS za 9 Kč.
  • Předplatné je automaticky obnovováno (ale neuvážete se ihned na rok jako u Topfunu), musíte jej ručně změnit pomocí placené SMS.
  • Můžete sledovat seriály dříve, než běží v TV.
  • Katalog je výrazně slabší. Jo, je to tady podruhé, ale jedná se o klíčovou nevýhodu.

MMF24

Dobrou zprávou je, že si Voyo můžete vyzkoušet na sedm dní zdarma. Pokud vám nevadí starší filmy, ale rádi sledujete novácké seriály, bez reklam a ještě si k tomu občas dáte sport, 189 Kč je dobrá cena. Netflix to ještě není, ale Voyo to na rozdíl od Topfunu chytilo za správný konec.

Zdroj: Voyo

Byl pro vás článek přínosný?