Hlavní navigace

Nvidia dává ke grafickým kartám GeForce zadarmo hru Monster Hunter: World

26. 10. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předvánoční nákupy počítačů a potažmo grafických karet už se rozjely. Pokud pokukujete po nějaké kartě GeForce, tak vám teď pořízení může osladit hra zadarmo. Nvidia totiž rozjela další bundlovací akci, v rámci které se k některým vybraným herním grafikám bude jedna přikládat.

Touto hrou bude Monster Hunter: World, akční RPG japonské firmy Capcom. Tato herní série je na platformě PC novinkou, ale má za sebou několik předchozích úspěšných titulů na konzolích. Na PS4 a Xbox One už hra byla vydaná od ledna, ale pro Windows vyšla až v srpnu, takže jde o relativně čerstvou novinku.

Tuto hru Nvidia po omezenou dobu přidává zadarmo ke grafickým kartám GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1070 Ti a GeForce GTX 1060. U té je to ale jenom případ 6GB verze, levnější 3GB karty takto zvýhodněny nebudou. Bonus tedy vyfasují zájemci o relativně levnější herní grafické karty, nikoliv highend.

MMF24

nvidia-geforce-bundle-monster-hunter-worldjpgJako obvykle bude třeba kartu nakoupit u jednoho ze spolupracujících obchodů, pokud chcete hru dostat. Prodejce vám ke kartě totiž musí přiložit kupon s kódem, bez nějž nárok není. Pro naše končiny se na věci podílejí Alfa.cz, Alza.cz (a také Alza.sk pro Slovensko), CZC.cz a T.S.Bohemia. Při nákupu si ovšem raději vždy ověřte, zda vaše konkrétní vybraná položka má v popisu hru zadarmo uvedenou. Kupon se poté uplatní prostřednictvím portálu Nvidie, přičemž v počítači musí být zároveň nainstalována jedna z grafik, jichžž se bundlovací akce týká. Hru si tedy nemůžete vyzvednout na nějakém jiném PC nebo kód někomu předat.

Nvidia tuto akci rozjela v úterý a v tuto chvíli již zmíněné obchody mají u dotyčných grafik Monster Huntera uvedeného. Trvat bude jen do 29. listopadu, takže nákupy až těsně před Vánoci už z ní profitovat nebudou. Nicméně pokud byste chtěli grafiku/počítač tímto bonusem někomu nadělit, je to možné. Kupon, který s nákupem provedeným před 29. listopadem získáte, se totiž bude dát uplatnit až do 31. prosince 2018. Jen se na to nesmí mezi Svátky a Silvestrem zapomenout.

Byl pro vás článek přínosný?