Hlavní navigace

Nvidia dává ke grafikám zadarmo hru Rise of the Tomb Raider. Od GTX 970 výš

8. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předchozí díl „restartované“ herní série Tomb Raider AMD často přikládalo ke grafikám Radeon jako bonusovou hru zdarma. Možná jste ale zaregistrovali neoficiální zprávy o tom, že u nyní vydaného pokračování, hry Rise of the Tomb Raider, mu Laru Croft přebrala Nvidia. Tyto zvěsti se nyní potvrdily a Nvidia oznámila, že hru bude zadarmo přikládat k vybraným grafickým kartám řady GTX 900/900M.

Tato akce oficiálně běží od včerejšího 7. ledna a týká se i České republiky. Hra bude spolupracujícími prodejci ve formě kuponu přikládána ke kartám GeForce GTX 970, GTX 980 a GTX 980 Ti, nikoliv však k modelu GTX Titan X. Kromě toho ale budou předmětem také některé herní noteboky, a to ty, osazené grafikou GeForce GTX 970M nebo GTX 980M. Platit by měla i „ne-M“ mobilní GeForce GTX 980, uvedená nedávno.

Nvidia dává hru Rise of the Tomb Raider zdarma k GeForce GTX 970 a vyšším
Nvidia dává hru Rise of the Tomb Raider zdarma k GeForce GTX 970 a vyšším

Jako obvykle ovšem nebude nárok na hru automatický, kupující musí dostat onen kupon, takže je třeba kartu nakoupit u oněch spolupracujících obchodníků a zkontrolovat si, zda je jeho přítomnost u položky uvedena. Pro naše území Nvidia mezi partnery uvádí obchody Alfa.cz, Alza.cz, CZC.cz a T. S.Bohemia. Tento kupon jako obvykle uplatníte na webu Nvidie a dostanete za něj možnost si hru stáhnout přes službu Steam. Jak dlouho budou kupony a kódy pro stažení platné, Nvidia neprozrazuje, stejně jako termín skončení akce. Jediná informace je, že zásoba kódů je omezená, tato podmínka ale bývá u podobných akcí stanovena vždy.

 

Bundlovaná je přirozeně verze hry pro Windows, která v tuto chvíli ještě nebyla vydána (jako první se dostalo na konzoli Xbox One). Se stažením tudíž bude nutné počkat na oficiální premiéru, která by se měla odehrát 28. ledna.

Zdroje: Nvidia (1, 2)

Byl pro vás článek přínosný?