Hlavní navigace

O levnější mobilní tarify sjednané Dtestem má zájem již přes 60 000 lidí

26. 5. 2017

Sdílet

Zdroj: PublicDomainPictures / Pixabay

Spotřebitelská organizace Dtest začátkem měsíc rozjela akci Chci levnější tarif. Sdruží všechny zájemce o levnější volání, SMS a data a vyzve operátory, aby na tuto hromadnou poptávku odpověděli lepšími tarify než těmi, které mají běžně v ceníku.

Abyste měli nárok na lepší tarif, musíte se nezávazně registrovat na této stránce. Ve frontě je již přes 61 000 zájemců. Registrace skončí 8. června. Týden nato pak Dtest vybere vítěze aukce – operátora s nejlepšími podmínkami a cenou. Do 30. června pak můžete nabídku zvážit. Více informací najdete v našem starším článku.

MMF24

O levné mobilní tarify sjednané Dtestem má zájem již přes 60 000 lidí O levné mobilní tarify sjednané Dtestem má zájem již přes 60 000 lidí

S takovou základnou již může Dtest vyjednat lepší podmínky než jednotlivec. Operátorům se ale do aukce možná nebude chtít. Veřejné ústupky dělají neradi. Dtest se navíc za zájemce nemůže zaručit. Nebude vystupovat jako „šedý operátor“, který by hradil jednu fakturu za 60+ tisíc lidí a sám by vybíral platby od klientů. Vítězný operátor z aukce uzavře smlouvy s jednotlivci.

Co do zájmu veřejnosti bude tato akce možná nejúspěšnější v historii Dtestu. Organizace loni hledala nejlepšího dodavatele elektřiny a plynu, o výhodnější energie se přihlásilo 79 000 lidí. Letos akci zopakovala a přihlásilo se 56 000 lidí.

Byl pro vás článek přínosný?