Hlavní navigace

O2 ještě naděluje: dvojnásobek volných minut a SMS i s dotovaným mobilem

30. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Letos si zatím „na Vánocích“ u operátorů přilepšili především předplacenkáři. Nyní se ale možná list otočí a na své si přijdou i věrnější zákazníci.

Telefónica O2 sice nepřichází s ničím novým, pouze s úpravou současné akce pro paušální zákazníky. Změna to je ale zajímavá. Dárek v podobě dvojnásobku volných jednotek (minut volání, SMS) se nyní prodlužuje až na 3 roky. Tím si O2 zákazníka sice upíše na delší dobu, ale ten zase může výhodu využívat o rok déle.

Nově této akce mohou využít i zákazníci s dotovaným telefonem. Výhodu lze aktivovat až do konce ledna 2012 prodloužením závazku či přechodem na vyšší tarif. Pro nové zákazníky je změna automatická.

Operátor zlevňoval i dotované smartphony. „Od prosince se navíc můžou zákazníci těšit na výhodné ceny telefonů z naší vánoční nabídky i v dotované verzi. Samsung Galaxy Y si tak například pořídí s jakýmkoliv hlasovým tarifem a internetem v mobilu již za 1 Kč,“ říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Cloud24

Uvidíme, jestli se ukáže i konkurence a nabídku O2 minimálně vyrovná (tedy alespoň dle mého názoru má pro běžné tarifní zákazníky O2 nabídku momentálně nejvýhodnější). Porovnávat můžete v článku Lukáše Václavíka.

Zdroj: TZ

Byl pro vás článek přínosný?