Hlavní navigace

O2 TV začala vysílat v HD. Znovu a lépe

8. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud sledujete IPTV od Telefónicy, možná jste zaregistrovali obnovenou nabídku kanálů ve vysokém rozlišení. O2 před týdnem rozšířilo počet programů a nabídlo nové služby. Ceny přitom zůstaly stejné.

Vysílat v HD začal operátor už na začátku roku 2008, a to stanice ČT HD a Nova HD, později přibyla i Nova Sport HD. Ale až teď s nástupem rychlejšího připojení VDSL nabývá O2 TV znovu na významu. Zatímco dříve byl velkým limitem datový tok, dnes už zůstane rezerva i pro pohodlné surfování.

Novinkou je zařazení Nova HD a ČT HD do standardní nabídky (O2 TV Start) pro všechny až do konce ledna 2012. V dalších balíčcích pak najdete ještě HD verze HBO, Nova Sportu, FilmBoxu a Animal Planet. Přibyly taký nové kanály v rozlišení SD: Disney Junior, Animal Planet a Golf Channel.

Ve vysokém rozlišení je i Videotéka O2 TV. V katalogu mají být už desítky filmů, každá zapůjčka na 24 hodin stojí 75 Kč. O2 TV v HD rozlišení vyžaduje linku s rychlostí alespoň 7 Mb/s. TV archiv je nyní bezplatný a bez nutnosti registrace. Nahrávání je až do konce roku zdvojnásobeno na 20 hodin vysílání. Video se uchovává nadále po dobu 7 dní.

Více na o2tv.cz/nadilka.

Byl pro vás článek přínosný?