Hlavní navigace

Originální dárek – bezdrátová myš a klávesnice z bambusu

22. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jakkoli neobvykle to může znít, v obchodech se objevil set klávesnice a myši, který obsahuje tyto komponenty kompletně vyrobené z bambusového dřeva. Jak klávesnice, tak myš jsou samozřejmě stoprocentně funkční a z tohoto neobvyklého materiálu je také všech 108 tlačítek - výjimku tvoří akorát interní mechanismus a gumové kolečko u myši. Celý tento set je bezdrátový za použití Wireless (2,4 GHz) s dosahem až 10 metrů.

Z bambusu je jak klávesnice, tak jednotlivá tlačítka Myš z bambusu, výjimku tvoří kolečko, které je gumové Myš z bambusu - prostor pro umístění baterií

Celý komplet působí přírodně a tvůrci si dali záležet na každém detailu - třeba symboly na jednotlivých klávesách jsou do nich vyryty, i když se nabízela možnost je jednoduše potisknout nebo polepit. Klávesnice váží 1 020 g a myš 69 g. Podporovány jsou klasicky všechny standardní operační systémy.

USB přijímač Bambusová klávesnice Bambusová klávesnice

V balení naleznete kromě bambusové klávesnice a myši také 2 USB přijímače pro zapojení do počítače nebo notebooku. Set je možné pořídit ve vybraných internetových obchodech za cenu 82 USD (přibližně 1 600 Kč). Zakoupením originálního dárku uděláte radost nejen počítačovým nadšencům, ale třeba také podpoříte životní prostředí.

Zdroj: techPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?