Hlavní navigace

Pět pohromadě. Regionální Deník láká své předplatitele na levné volání

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pět pohromadě. Volejte výhodně. Ruku na to. Takovými zkratkami propaguje Deník své mobilní tarify, které nabízí výhradně svým předplatitelům. Vydal se tak jinou cestou než Blesk nebo MF Dnes, jež svými názvy zaštítily virtuální operátory. Deník nabízí klubový přeprodej volání od Vodafonu.

Na webu petpohromade.cz pak najdete jen dva rozpačité tarify, které se snaží vypadat lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. Služba si od mateřského operátora vzala s sebou férové sekundové účtování (1+1). Tarify lákají na cenu 0,084 Kčza každo provolanou sekundu. Na první pohled je to málo, ale pokud provoláte celou minutu, už po vás operátor bude chtít přes 5 Kč. To už je i na poměry českých operátorů zlodějina.

  Tarif 1 Tarif 2
paušál 252 Kč 383 Kč
volné minuty 100 200
volání do všech sítí 5,04 Kč 5,04 Kč
volné SMS 50 do všech sítí neomezeně ve vlastní síti
SMS 1,51 Kč 1,51 Kč
data - 150 MB

Tarify se ale vyplatí těm, kteří měsíčně utratí okolo 300 Kč a přetáhli by pod jednoho operátora celou rodinu. U Pěti pohromadě si totiž můžete zvolit čtyři čísla Vodafonu včetně pevných linek, na které budete volat i psát neomezeně. Sto a dvě stě volných minut pak můžete provolat do ostatních sítí. První tarif má navíc 50 volných SMS, druhý neomezené SMS ve vlastní síti a k tomu 150MB datový balíček.

 

Kdyby stála minuta hovoru nad volné jednotky okolo 2 Kč, jednalo by se o dobře vyvážené tarify. Takto ale vysoká sazba působí jako pěst na oko. Tarify jsou proto určeny hlavně lidem, kteří se do těch limitů vejdou a využijí ono neomezené volání a psaní se čtyřmi přáteli. Pokud takovému profilu neodpovídají, 99mobile, GoMobil a další virtuálové mají vhodnější nabídku.

MMF24

Tarif Pět pohromadě si mohou objednat jen předplatitelé Deníku. Pokud odebírají pět čísel týdně, mají nárok na jednu SIM, pokud šest vydání týdně, tak dvě SIM karty. 

Zdroj: Deník

Byl pro vás článek přínosný?