Hlavní navigace

Philips ukázal sluchátka s přenosem zvuku přes kosti

27. 1. 2021

Sdílet

Zdroj: Philips
TP Vision se už nějakou dobu snaží vrátit do audio byznysu a portfolio má již prakticky kompletní. Nyní představil zajímavá bezdrátová sportovní sluchátka A6606, která přenáší zvuk přes lícní kosti pomocí vibrací. Ušní otvory tak mohou stále slyšet okolní zvuky.

Každé sluchátko má dvě části. Jedna leží na lícní kosti a druhá kousek nad ušním otvorem. Podle Philipsu se má vysoce kvalitní zvuk dostat k posluchači pomocí vibrací, ale zároveň stále uslyšíte, co se děje kolem vás. Ne však pomocí ambientního zvuku, kdy sluchátka cíleně propouští hluky z okolí, ale prostě jen díky neucpanému uchu.

Určena jsou pro běžce či jízdu na kole. K bezpečnosti má přispívat integrované LED světlo i norma odolnosti IP67. Sluchátka mají pásek kolem krku a vydrží okolo 9 hodin. Nabíjení oproti minulým generacím sluchátek Philips již zajišťuje USB-C. Sluchátka s tímto typem přenosu zvuku nejsou ale nic nového.

Philips A6606 BK BS CENTRRIC CROP RGB Philips A6606

zdroj: TZ Philips

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.