Hlavní navigace

PlayMemories - další cloudová služba, tentokrát od Sony

24. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tento týden je, co se cloudových služeb týče, opravdu velmi rušný. Včera Microsoft znatelně vylepšil SkyDrive, dnes možná bude spuštěn konkurenční Drive od Googlu a do toho se přimíchalo i Sony se svým PlayMemories.

Příznivci herní konzole PlayStatiton 3 název služby PlayMemories už znají jako aplikaci pro 3D tvorbu fotografií. Nyní si ale Sony bere větší sousto. Spouští cloudovou službu zaměřenou na sdílení a uchování vzpomínek zachycených na fotografiích a videích.

 

Sony chce využít především svého velkého portfolia zařízení. PlayMemories může uživatel používat v podstatě na čemkoliv – fotoaparátu s Wi-Fi, smartphonu, tabletu, počítači, televizi, tiskárně, digitálním fotorámečku či PlayStationu. Aplikace navíc bude dostupná i pro Android či iOS.

" width="450" height="259" frameborder="0">

Služba PlayMemories bude spuštěna 25. května pro Japonsko, Kanadu, USA, Německo, Francii a Velkou Británii. Podpora pro další státy by na sebe neměla dlouho nechat čekat. Zdarma bude v základu k dispozici 5 GB prostoru. Zda bude možno zakoupit nějaké rozšíření, se zatím neví.

Zdroj: Slashgear

Byl pro vás článek přínosný?