Hlavní navigace

Prolimatech chystá „military“ chladiče

7. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

MSI láká zákazníky na součástky „Military class“,  Asus u svých desek na komponenty certifikované military standardy, Gigabyte už na své desky láduje rovnou zásobníky… K vojenské mánii se teď připojil i výrobce výkonných chladičů ProlimaTech.

V jeho případě ale nejde o to podsouvat zákazníkům myšlenku, že připlácením za kvalitu splňující armádní standardy dostanou něco lepšího, ale o snahu nabídnout produkt, který bude tematicky ladit s jedním ze zmíněných výrobců a bude se od fádních stříbřitých molochů něčím lišit.

Výrobce připravuje novou modelovou řadu chladičů Camouflage. V ní se objeví hned dva modely –  Megahalems Camouflage a Genesis Camouflage, které budou mít žebrování laděné do stejných barev jako základní desky Asusu z modelové řady Sabertooth.

Lišit se mají právě barevným schématem, další vlastnosti jsou už shodné s recenzovaným stříbrným Megahalems a začátkem roku uvedeným modelem Genesis.

O tom, nakolik se bude lišit jejich cena a kdy budou dostupné se bohužel Expreview, ze kterého tato zpráva pochází, nezmiňuje.

Zdroj: Expreview

Byl pro vás článek přínosný?