Hlavní navigace

První obrázky z webové verze Skypu neodhalují velkou revoluci

27. 3. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Abychom byli přesní, Skype pro web není novou věcí. Každý uživatel služby Outlook.com těží z integrace už v řádu let. Zprvu byl dostupný jen chat, později bylo zprovozněno volání, byť stále vyžaduje zásuvný modul pro prohlížeč. Ten je vyžadovaná také v samostatné webové verzi komunikátoru, kterou společnost testuje od listopadu.

 

Ani samotné uzavřené testování novinkou není a bohužel ani zatím nelze službu používat bez pozvánky. Stalo se to, že Neowin aspoň zveřejnil pár obrázků, které jsou vůbec první svého druhu, pokud mě paměť nešálí. Dalo se čekat, že webová verze bude vypadat velmi podobně jako Skype na jiných platformách. Také tak vypadá, takže žádné překvapení.

Podobné vzezření známe hlavně z dotykových zařízení. Kromě textu nabídne varianta videohovory s tím, že by měla fungovat v jakémkoli prohlížeči. Skype je dostupný všude a v případě komunikátoru bude vždycky pohodlnější, když si nainstalujete klienta. Na cizím počítači by se ale služba na nouzové použití hodit mohla. Pokud se neřadíte mezi fanoušky e‑mailu Outlook.com.

Zdroj: Neowin

Byl pro vás článek přínosný?