Hlavní navigace

Pure Android: vývojáři zde sami doporučují ty nejčistší a nejlepší aplikace

2. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

V obchodě Android Market (nyní divně pojmenovaném jako Google Play) se dá od včerejška objevit nová sekce nazvaná Pure Android. Jde o výběr aplikací, které vyhovují ideálu čistému Androidu (bez známek nadstaveb typu Sense či TouchWiz, ale i na nich budou samozřejmě fungovat).

Aplikace jsou ručně vybírány přímo vývojovým týmem Androidu, takže půjde o ty nejlepší a nejčistší programy, které do svého telefonu můžete nahrát. Splňují doporučení Googlu pro návrh rozhraní a nabízejí příjemné a jednotné uživatelské prostředí.

" frameborder="0" height="279" width="497">

Do výběru se dostanete zde: Google Play: Pure Android

Prozatím nebyla tato sekce oficiálně uvedena, dá se na ni dostat pouze přes přímý odkaz a najdete v ní zatím jen dvě aplikace. Další budou přibývat jen pomalu. Jednou z nich je aplikace Tasks, kterou jsme i my zvolili jako jednu z deseti nejlepších aplikací pro Android.

Tip: 10 nejlepších aplikací pro Android za rok 2012 podle redakce Cnews

Nezapoměňte si tuto stránku uložit do záložek, v budoucnu tam najdete výběr opravdu povedených aplikací, které doporučují přímo vývojáři Androidu.

 

zdroj: Android Developers, na novinku upozornil David Kolečkář

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.