Hlavní navigace

Razer Blade nabírá zpoždění

23. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Očekávaný sedmnáctipalcový notebook od známého výrobce herního příslušenství Razer zřejmě nabere zpoždění. Původně se na trh měl dostat už na konci roku 2011, a to kvůli již dříve ohlášené změně v konfiguraci - původní 320GB pevný disk se nakonec mění v 256GB SSD (při zachování původní ceny). Tato změna ovšem Razeru způsobila komplikace při výrobě.

Blade je přitom v USA opravdu netrpělivě očekáván mnoha uživateli a někteří z nich si jej i předobjednali. Jako kompenzaci za to, že notebook nebude k dispozici již na Vánoce, tito předobjednatelé dostanou herní myš Razer Orochi. Nutno podotknout, že toto není první problém Razeru s jejich prvním notebookem - není to tak dávno, co se z jejich kanceláří v San Francistu ztratily dva protypy Bladu.

KL24

Razer Blade má být sedmnáctipalcový herní notebook, vybavený již zmíněným 256GB SSD, grafikou GeForce GT 555M (což popravdě řečeno není výkonově úplně ideální), čtyřjádrovým procesorem Core i7-2640M, 8 GB paměti a Full HD displejem. Cena při uvedení na trh by měla být poněkud nadstandardních 2 800 amerických dolarů, což se zdá být poměrně hodně; Blade to ale bude kompenzovat několika vychytávkami, jako je například desítka programovatelných kláves a druhý, malý LCD displej, zobrazující důležité informace v kompatibilních hrách. Oficiální distribuce v ČR zřejmě není v plánu, přesto to ale je velmi zajímavý notebook a jak známe Razer, bude stát za to.

Zdroj: TechPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?