Hlavní navigace

Redesign iPrima.cz: s novými stránkami vyrukovala také Prima

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kromě nového webu Českého televize, několika změn na nováckém Voyo.cz představila modernější podobu stránek také Prima. Její portál iPrima.cz podobně jako ten od ČT připomíná nástěnku, na které jsou připnuty kartičky s obsahem. Ty tvoří odkazy na články, upoutávky na videa či televizní program. Web Primy ale není responzivní a mobilní podobu úplně postrádá.

iPrima.cz

Kromě změny designu bude nový web přinášet i daleko více exkluzivních materiálů než doposud. Na serveru iprima.cz tak čtenáři najdou každý den autorské články, videa z natáčení vlastních pořadů FTV Prima i unikátní fotografie. Návštěvníci se mohou těšit na rozhovory se známými osobnostmi, technickými profesemi, které se na vzniku televizních pořadů podílejí, i soutěže o hodnotné ceny,“ píše Prima v tiskové zprávě.

 

Redesignu se dočkala jen hlavní stránka. Stále čekáme na přepracování videoportálu Prima Play. Tvůrci slibují lepší přehlednost videí a snad i nové funkce a bohatší obsah. Placená sekce Premium například stále obsahuje jen zápasy fotbalové Ligy mistrů a necenzurovanou verzi Polreichova Ano, šéfe.

Byl pro vás článek přínosný?