Hlavní navigace

Samsung SE-218BB: vypalovačka pro Ultrabooky a tablety. Proč?

26. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung představil nejtenší DVD vypalovačku na světě. Prý byste si ji měli pořídit nejen k nové generaci Ultrabooků ale rovnou i k tabletům.

Po uvedení Ultrabooků jsme všichni v redakci potlačení optických mechanik s povděkem kvitovali, ale radost nám nedávno pokazil Acer a nyní Samsung uvedením snad nejzbytečnějšího příslušenství k tabletu.

Pouhých 14 milimetrů tenká vypalovačka s názvem SE-218BB DVD / CD writer stojí 60 amerických dolarů a přes USB ji připojíte k PC, Macu a (wait for it) tabletu s Androidem 3.1 Honeycomb. Samozřejmě bude fungovat i s novým Ice Cream Sandwich. Podle Samsungu bude zřejmě skvělé si na svém tabletu pustit film z DVD disku. Co si o tom myslíte vy?

dvd

Specifikace: 24× CD-ROM, 24× CD-RW, 8× DVD±R recording, 5× DVD-RAM recording, 6× DVD+R Dual Layer recording, 6× DVD-R Dual Layer recording, 8× DVD+RW recording and 6× DVD-RW recording.

 


zdroj: Engadget

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.