Hlavní navigace

Samsung údajně chystá sportovní verzi chytrých hodinek Gear S2

19. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už je to pár let, co Samsung představil svůj poslední fitness náramek Gear Fit. Komunikoval zásadně jen s modely od Samsungu a krom měření celodenní aktivity zvládal díky malému zahnutému displeji také zobrazování notifikací. Podle serverů Sammobile a Tizen Cafe chystá jihokorejský výrobce vzkříšení Gear Fitu a nové generace se prý dočkáme už za pár týdnu v rámci světového mobilního kongresu.

Nová generace by se měla více podobat chytrým hodinkám Gear S2 a zdroje naznačují, že by mělo jít o takové Gear S2 pro sportovce. Dokonce se očekává i přítomnost operačního systému Tizen, známý právě z chytrých hodinek Gear S2.

 

Připravovaný model se ale bude soustředit primárně na fitness monitoring a skloňuje se i přítomnost nového „bio-procesoru“, který je přímo dělaný pro různé chytré měřiče tělesné aktivity. Zatím ovšem nevíme, jaké konkrétní funkce připravovaný nástupce Gear Fit přinese. Oficiální odhalení je pravděpodobně plánováno na blížící se mobilní světový kongres MWC, který započne 22. února.

Zdroj: Engadget

Byl pro vás článek přínosný?