Hlavní navigace

Samsung zřejmě přepracuje grafiku pro Galaxy S5. Představí telefon v únoru?

22. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Účet @evleaks se nezastaví a pravidelně nás bombarduje novinkami, které tak uniknou dříve, než by si výrobci přáli. Přihodil i pár obrázků chystaného uživatelského prostředí pro Galaxy S5. Samsung se v tomto roce pravděpodobně odváže poněkud více než minule, což ostatně nebude nic těžkého. Grafický styl bude o něco jednoduší, na pohled mu vládne nové písmo. Funkci pro odemykání, aspoň podle obrázku, nedoprovází grafický ukazatel, pouze textový popisek říká, co máte dělat.

Pastelové barvy prvky na obrazovce zjemňují. Novější snímek pak ukazuje souvislý pás karet s různými informacemi a miniaplikacemi, který ze všeho nejvíc připomíná dvě věci. Každý člověk, který kdy držel v ruce telefon s Windows Phone, si vzpomene na aktivní dlaždice. Příznivcům Androidu pak styl připomene službu Google Now, která je v telefonu rovněž obsažena. V podobných případech nám nezbývá než vás upozornit na to, že uvedené informace nakonec mohou být od reality více či méně vzdáleny.

 

Což se vztahuje i na další drby. K těm patří, že Samsung konečně vyrobí kovové tělo, které by bylo vítaným odklonem od lesklých plastů. Telefon by měl být uveden někdy na jaře, přičemž podle Eldara Murtazina k tomu dojde 23. února, tedy den před oficiálním zahájením MCW 2014. Cena má zůstat stejná, jako byla nasazena u současného modelu Galaxy S4.

Zdroj: @evleaks 1 | 2 via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?