Hlavní navigace

Seznam opět předělal webový slovník

28. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před dvěma měsíci Seznam překvapil novou verzí slovníku. Přibyly nové funkce, změnil se design a nám se moc líbil. Nedlouho nato přešel z fáze beta do ostrého provozu. Jenže teď už je zase všechno jinak, slovník má opět nový design.

Nejdříve si všimnete konzervativních barev, předchozí oranžová text možná zpřehlednila, ale někoho zřejmě až moc dráždila. Seznam také spojil výkladový a překladový slovník do jednoho. Předtím to byly dvě nezávislé stránky, teď se výklad slov zobrazí pod jejich překladem.

Seznam Slovník Slovník.cz
Stará a nová podoba Slovník.cz

MMF24

„Protože se snažíme přinášet jednoduché služby pro použití v každodenním životě, rozhodně nasloucháme tomu, jak na ně uživatelé reagují. Ke Slovníku jsme zatím dostali mnoho podnětů a rozhodli jsme se vyslyšet opakující se prosbu na rychlý a čistý výpis překladů slov. Proto má počínaje dnešním dnem Seznam.cz Slovník nový design. Zachováme v něm možnost získat podrobnější informace k použití ve větách, možných formách a podobně, ale přednostně se objeví jednoduchý a rychlý přehled všech možných překladů zadaného slova. Věříme, že to přispěje k větší přehlednosti našeho Slovníku a nyní si už opravdu každý najde to, co u nás hledá – i rychlý překlad i podrobnější vysvětlení,“ tak jsou změny popsány na seznamáckém blogu.

Pokud se uživatelém něco nelíbí, mohou posílat reakce do e-mailové schránky podnety.slovnik@firma.seznam.cz.

Byl pro vás článek přínosný?