Hlavní navigace

Sledujte sportovní přenosy online

23. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sázkové kanceláře

www.bwin.cz
www.chance.cz
www.tipsport.cz
www.ifortuna.cz

I když je internet prostor neomezených možností, ne vždy jsou na něm k dispozici živé video přenosy a někdy si tak musíte vystačit s textovým scoreboardem - tedy stránkou zobrazující skóre příp. podrobnější statistiky. V tomto ohledu nejkvalitnější servis nabízejí webové stránky sázkových kanceláří, kde jsou na živé přenosy skóre navázány další služby související se sázením. Díky sázkovým webům se tak dnes snadno dostanete nejen na fotbal, ale také na házenou, basketbal, baseball i další méně obvyklé sporty. Služby spojené s online výsledky jsou většinou označovány jako LIVE sázky.

   

Textové přenosy

www.onlajny.cz
sport.idnes.cz

Trochu vyšší komfort nabízejí komentované textové přenosy ze sportovních zápasů, které kromě několika specializovaných webů nabízejí především zpravodajské portály. Na rozdíl od sázkových webů vidíte nejen stav zápasu příp. statistiky, ale také podrobnější informace přinášené komentátorem sedícím přímo na stadionu a sledujícím dané utkání. Komentované přenosy jsou zpravidla do jisté míry interaktivní - stránky často nabízejí v rámci doplňkových služeb diskusi čtenářů.

Online vysílání

www.ct4sport.cz
voyo.nova.cz/home/sport
tv.hokej.cz

Významnější sportovní události si zpravidla můžete dopřát nejen slovem, ale také zvukem a obrazem. Pravidelné internetové přenosy tak lze sledovat u zápasů naší nejvyšší fotbalové i hokejové ligy (u zápasů nevysílaných v přímých televizních přenosech zpravidla jen bez komentáře), v závislosti na programu sportovního kanálu ČT4 Sport nebo Nova Sport pak také na internetu. Sledovat v online živém přenosu je zpravidla také možné další významné sportovní události, jako jsou olympijské hry, mistrovství světa a podobně.

CS24

Co dávají v televizi

Pokud se přeci jen rozhodnete usednout do obýváku a sledovat zápolení v televizi, bude se hodit televizní program vysílaných sportovních událostí. Zápasy a další sportovní pořady najdete v přehledném televizním programu na internetových stránkách www.livesport.cz/tv.

Byl pro vás článek přínosný?