Hlavní navigace

Slovenský Sygic vydal svou cenově dostupnou navigaci pro Windows Phone

30. 1. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zatímco jeden rok komunitní navigace Waze slavnostně dorazí na Windows Phone, druhým rokem se jejím vlastníkem stane Google a máte po navigaci. Od té doby také Microsoft koupil mobilní divizi Nokie a licencoval si mapové podklady, ovšem aplikace si bude muset tvořit sám, protože finská Nokia už své Here Maps a Here Drive pro Windows Phone opět rozvíjet nehodlá.

Aspoň, že tyto produkty ve své stávající podobě fungují dobře a jsou zadarmo. Pakliže byste se chtěli svěřit do péče jiné firmy, která bude na oplátku zaručeně pečovat o vás, konečně máte k dispozici cenově dostupnou alternativu. Své řešení pro navigaci do Windows Phone Store slavnostně uvedla slovenská firma Sygic.

 

Jen se smiřte s tím, že ne všechny služby poskytuje bezplatně. Na druhou stranu právě teď můžete za slušné peníze koupit licenci – aspoň pro Android. Ceny zůstanou nižší až do 2. února. Mapy celého světa seženete např. o 60 % levněji. Verze pro Windows Phone vás nijak z míry nevyvede.

Pakliže jste s navigací přišli do styku dřív, dočkáte se podobného zážitku, jen prostředí o něco lépe zapadá do stylu Metra. Po zaplacení dostanete přístup k funkcím jako upozornění na měření rychlosti nebo reálné údaje o plynulosti provozu. Čili to, co znáte z klienta pro jiné platformy.

MMF24

V tiskové zprávy se firma chlubí úspěchy: „Aplikace Sygic GPS Navigation je nyní k dispozici pro všechny přední mobilní operační systémy a po celém světě má 75 milionů uživatelů. Společnost Sygic v roce 2014 dosáhla rekordního 100% nárůstu počtu uživatelů, což je důkazem vrcholné formy společnosti, jež proslula svým vizionářským softwarem a průkopnickým přístupem.“

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?